RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS UTRECHT POTTERSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3044 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ritos - Fresh Mex en Pokébowls Utrecht Potterstraat. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 15:48 Bezorging duurde 2 uur en 45 min!! Op de bon stond een ordertijd van 20:18 terwijl ik 18:15 had besteld?? Ligt denk ik eerder aan thuisbezorgd dan aan Ritos. Ik werd gebeld door Ritos dat de zalm op was en of ik tonijn wilde. Pokebowl verder prima!
12 mei 2024 om 19:59 Ik heb 3 uur geleden besteld en wacht nog steeds op mijn eten..
11 mei 2024 om 15:33 Symptomen van voedselvergiftiging gehad. Laatste keer dat wij hier iets bestellen.
7 mei 2024 om 21:08 2 uur gewacht op mijn eten, onacceptabel vind ik. Kan nu zelfs in deze beoordeling alleen 90min aanvinken. Heb er spijt van dat ik besteld heb
2 mei 2024 om 1:01 Always great pokebowl!
20 apr 2024 om 11:18 Wrong dressing.
11 apr 2024 om 18:29 Erg weinig smaak aan de pokebowl
8 apr 2024 om 23:04 Super lekkere pokebowl karaage chicken besteld. Toen het bezorgd werd was de kip nog heerlijk warm. Andere ingrediënten goed in balans en allemaal super vers. Echt een aanrader. Ondanks de drukte werd het snel gemaakt en geleverd.
26 mrt 2024 om 15:28 Bijna 2u gewacht op 1 bowl die totaal €22 was, geen saus te bekennen geld niet waard!
23 mrt 2024 om 21:15 Eerste bestelling bij Ritos en heel enthousiast over de burrito (kip met guacamole). Ga zeker vaker bestellen!
22 mrt 2024 om 22:02 Na bestellen werd een bezorgtijd van een uur bevestigd maar dit werd 120 min Om 21:30 heb je dan wel honger. De pokebowls hebben vrij weinig saus. Je kunt wel bijbestellen, maar je kunt als restaurant ook gewoon een minder droge pokebowl serveren.
22 mrt 2024 om 20:43 Zeer teleurstellend. Na een dag gevast te hebben had ik zo een zin in de ritos pokebowl. 17euro korting uitgegeven aan niks. Nauwelijks rijst aanwezig. 2 sauzen besteld, maar maar klein beetje van 1 saus toegevoegd. Loempias: Koud en niet krokant