RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS UTRECHT

RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS UTRECHT Ritos fresh mex & sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2646 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ritos - Fresh Mex en Pokébowls Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 20:10 Prima! Werd wel nogal onbeschoft te woord gestaan toen ik belde ivm een verkeerd bezorgde bestelling. Zonder te vragen waarom ik precies belde kreeg het gesprek een vervelende wending. Eten was prima, maar deze meneer hoef ik niet meer te spreken.
15 mei 2022 om 6:52 Eten was heerlijk, helaas een half uur te laat bezorgd
9 mei 2022 om 19:24 Eten was goed, maar kan beter.
8 mei 2022 om 20:38 Lekker eten, voldeed goed aan de verwachting. Portie is groot genoeg. Ook goed aan de afgesproken tijd gehouden
8 mei 2022 om 12:32 Was not so yummy like last times. And I really miss the sushi wrap option for fusion burritos!
7 mei 2022 om 7:01 Snel bezorgd, lekker,portie is gehalveerd vergelijken met vorige bestellingen.
6 mei 2022 om 18:48 Een vriend erbij dus bestelling erbij. Ze waren een topping vergeten: we kregen een hele nieuwe bowl erbij en we hoefden niet eens de oude in te leveren. Goede service!
6 mei 2022 om 18:46 Het was heerlijk
5 mei 2022 om 18:41 Not enough chicken
4 mei 2022 om 21:52 Eten was koud en niet optijd geleverd. Verder was het alsnog wel lekker, misschien kwam dat omdat ik honger had.
1 mei 2022 om 20:09 Duurde enorm lang en bestelling was niet compleet..
28 apr 2022 om 20:26 Beste pokebowl van Utrecht en mijn vriend is ook altijd heel blij met de burrito’s!