RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS UTRECHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2808 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ritos - Fresh Mex en Pokébowls Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 22:40 Burrito was erg lekker. En ook goed gevuld. Lekkere opwarmer op zo een regenachtige dag. Top
21 nov 2022 om 21:33 Crunchy chicken is niet lekker in een burrito bowl.
19 nov 2022 om 21:16 Bij een van de Pokebowls was de kip nog rauw.
19 nov 2022 om 18:08 I had the shrimp pokebowl. Delicious!
17 nov 2022 om 18:38 Burrito’s zijn hier wel echt een aanrader!
17 nov 2022 om 16:08 Always good service!
16 nov 2022 om 22:48 Snel bezorgd, smaakte prima! Echt niks op aan te merken.
15 nov 2022 om 21:23 Tempura shrimps en burrito helaas niet echt warm. Koude maaltijd is wel slecht aangezien er flink wat bezorgkosten wordt gevraagd.
14 nov 2022 om 16:50 Lekker pokebowl salmon shake besteld! Echt top, ik ga zeker vaker bestellen hier!
12 nov 2022 om 22:58 Kwaliteit is echt achteruit gegaan. Ik heb betaald voor extra garnalen, die ik niet heb gehad. Daarnaast bestond de pico de gallo uit alleen maar tomaat?
4 nov 2022 om 20:10 Kreeg de Poké bowl Salmon Shake nu in een klein bakje vergeleken met de laatste keer dat ik exact hetzelfde had besteld.. voor dezelfde prijs zowat de helft minder.. Jammer!
27 okt 2022 om 15:14 Consistently deicious bowls and wraps, recommended.