RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS UTRECHT

RITOS - FRESH MEX EN POKéBOWLS UTRECHT Ritos fresh mex & sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2517 beoordelingen
26 nov 2021 om 22:30 Superlekker, maar wel veel te laat.
24 nov 2021 om 20:24 Binnen 15 minuten stond de bezorger voor de deur! Het eten was heeeerlijk!
21 nov 2021 om 23:12 Eten was lekker, veel en vers. Maar wel rete duur
21 nov 2021 om 19:59 Fijn op locatie bezorgd. Jammer dat de saus (waar je extra voor betaald) niet overal bij zat. Verder lekker eten!
21 nov 2021 om 16:02 Delicious salmon, very fresh
20 nov 2021 om 16:09 Great food!
19 nov 2021 om 20:27 Het eten was heel anders dan verwacht, weinig smaak, ik zou het niet aanraden. Nachos stelden ook bijzonder weinig voor.
18 nov 2021 om 15:54 Kip was koud en hard, normaliter is de pokebowl altijd warm en vers. Dit keer zeer teleurgesteld! Meer dan de helft weggegooid
17 nov 2021 om 21:55 I ordered a large pokebowl and it was really tasty and fulfilling.
16 nov 2021 om 15:29 We zijn weer tevreden, goed gegeten.
16 nov 2021 om 11:07 My husband had a small piece of stone/ceramic in his sushiritto and almost broke his teeth. But the food was very tasty and nice. So I don’t know which rating should I put….
16 nov 2021 om 10:47 Het eten was lekker en het waren goede porties. Hier vaker besteld en altijd lekker. Kleine opmerking: ik had een wrap met mixed rijst en mijn vriend een bowl met sushi rijst, dat was omgewisseld waardoor met eten een wat aparte combinatie werd.